Kiinnostaako työskentely turvallisen Euroopan puolesta politiikan näköalapaikalla? Hae MEP Mika Aaltolan tiimiin!

Haemme MEP Mika Aaltolan tiimiin kabinetin päällikköä, asiantuntijaa ja avustajia Brysseliin sekä kotimaan toimintaan. Euroopan parlamentti työympäristönä kansainvälinen ja dynaaminen, ja tarjoaa erinomaisen alustan monipuolisiin kansainvälisiin tehtäviin.

Asiantuntijuus, osaaminen ja kiinnostus EU-kysymyksiin on tärkeää tehtävistä suoriutumisen kannalta. Haemme motivoituneita ja sitoutuneita henkilöitä tiimiin. Tulet tekemään ensisijaisesti työtä joko Suomesta tai Brysselistä käsin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, itseohjautuvaa työotetta, tarkkuutta, joustavuutta, sekä vahvaa kykyä tiimityöskentelyyn. Sujuvaa englannin kielen taito on edellytys ja ranskan sekä ruotsin kielen taito ovat eduksi. Aikaisempi kokemus poliittisesta työympäristöstä, viestintä- ja hallintotehtävistä, eurooppalaisista verkostoista sekä kansainvälisistä tehtävistä on eduksi. Tarkemmat tehtävät ja vastuut sovitaan erikseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV otsikolla ”HAKEMUS: MEP Mika Aaltolan tiimiin” osoitteeseen mika@mikaaaltola.eu viimeistään sunnuntaina 19.6.2024. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä toive mahdollisesta työn aloitusajankohdasta.

Lisätiedot:

Mika Aaltola
Europarlamentaarikko

mika@mikaaaltola.eu

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *